Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Runtime Error : DX8VB.DLL

#1
So, I downloaded eclipse renewal and installed the runtime files but I am still getting this, " DX8VB.DLL " missing but Its there in the run times folder so i have no idea..  I am evening running it in admin and still getting the same thing.  Also, the server runs perfect and loads up everything with no errors.

I did upload a jpg file so you'd see Im not going crazy lol.


P.S I didn't know where to post this problem since i didn't see a trouble shoot section but hopefully I'm right on spot.



~ Ramhu ~


Attached Files
.jpg   error.jpg (Size: 372.43 KB / Downloads: 4)
Reply

#2
Try placing 'dx8vb.dll' into the client folder next to 'fmod.dll'.
[Image: 2ef27go.png]




Reply

#3
(04-14-2017, 03:43 AM)PD Wrote: Try placing 'dx8vb.dll' into the client folder next to 'fmod.dll'.

Wow thank you I didn't think about that.  Smile)))))) WOoT
Reply

#4
Or, you can place dx8vb.dll into SysWow64 or System32 folder so the rest of the engines can use it as well Wink I'll add the file to the main folder so this problem doesn't happen again.
Baannounik shall control all!

Eclipse Engines

Misc.
Reply



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  MOVED: i need help with the 339 error renzo 0 270 12-20-2011, 04:49 PM
Last Post: renzo
  Error "10048" rafajujuba 3 602 05-01-2011, 04:22 AM
Last Post: Ruins of Hell
  Error "10048" rafajujuba 7 593 04-24-2011, 05:40 PM
Last Post: rafajujuba
  Runtime error 429 Ceecaar 6 1,050 11-09-2010, 08:53 PM
Last Post: Ruins of Hell
  ERROR CODE: 23! Zephyr891 1 1,788 10-14-2010, 01:19 AM
Last Post: Ruins of Hell

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB 1.8.4 Theme © iAndrew 2016