Spell Problem

i don’t know which eclipse version you are using,

or what os you have etc etc.

It looks like you are using a custom version or an outdated version for sure. . .

Have you modified your original client?

Oh sorry, my bad. I am using EO 2.3 and I just edited frmMain. (picInventory, picSpells, picQuest etc. position.)

Solved.

If you get same bug then follow this way;

1-Look at the Sub picSpells_MouseMove


Private Sub picSpells_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, x As Single, y As Single)

Dim spellslot As Long

Dim x2 As Long, y2 As Long

' If debug mode, handle error then exit out

If Options.Debug = 1 Then On Error GoTo errorhandler

SpellX = x

SpellY = y

spellslot = IsPlayerSpell(x, y)

If DragSpell > 0 Then

	 Call BltDraggedSpell(x + picSpells.Left, y + picSpells.top)

Else

	 If spellslot <> 0 Then

		 x2 = x + picSpells.Left - picSpellDesc.width - 1

		 y2 = y + picSpells.top - picSpellDesc.height - 1

		 UpdateSpellWindow PlayerSpells(spellslot), x2, y2

		 LastSpellDesc = PlayerSpells(spellslot)

		 Exit Sub

	 End If

End If

picSpellDesc.Visible = False

LastSpellDesc = 0

' Error handler

Exit Sub

errorhandler:

HandleError "picSpells_MouseMove", "frmMain", Err.Number, Err.Description, Err.Source, Err.HelpContext

Err.Clear

Exit Sub

End Sub

2-Select “Call BltDraggedSpell(x + picSpells.Left, y + picSpells.top)” and


If DragSpell > 0 Then

	 Call BltDraggedSpell(x + picSpells.Left, y + picSpells.top)

Else

3-Replace with this


	 Call BltDraggedSpell(x, y)

Log in to reply